🐾 Haf! Nezapomeňte na náš slevový kód: DONUT15

Jak vytvořit skvělé fotky vašeho pejska

Tento článek nám poskytl Diog, který ručně vyrábí krásné psí doplňky šetrné k životnímu prostředí. Více o značce se dočtete zde na našem e-shopu.

Sociální sítě rostou rychle a profily s našimi mazlíčky jsou stále více trendy! Nezáleží na tom, jaké plemeno je váš pejsek, můžete udělat úžasné fotky pouze pomocí několika triků a telefonu.

Diog už nějakou dobu fotí pejsky pro jejich značku a vždy dosahují skvělých výsledků. Po nějaké době objevili několik triků a tajemství, jak vytvořit skvělé fotky. A my je vám prozradíme.

 

1. SEDNI A ZŮSTAŇ
Pro skvělé fotky bez vodítka je důležité, aby váš pejsek uměl tyto povely: sedni, zůstaň a ke mně. Ještě dokonalejší je, když váš pejsek zná více triků/povelů, které mohou být opravdu perfektní pro focení.

 Beluga waterproof collar by Diog

 

2. VÝBĚR MÍSTA
Najít správné místo je opravdu důležité. Pokud chcete snímek v interiéru, zajistěte dostatek slunečního světla, aby byly snímky jasné a ostré. Pokud chcete pouze fotky pejsků bez pozadí, můžete investovat do nějakého plátna nebo improvizovat s bílým prostěradlem. Pokud chcete mít rozmanitější fotku, použijte místnost, která se vám nejvíce líbí, co se týče světla, nábytku a barev. Pokud je příliš velká tma, použijte světla – blesk na telefonu by mohl zničit obrázek.

Venku můžete využít více míst, např. ta která navštěvujete nebo si dokonce udělat výlet! Pro začátek doporučujeme klidné a nepřeplněné lokality, aby váš pejsek mohl být v klidu. Nejlepší snímky se samozřejmě dělají, když je pejsek klidný a trochu unavený. Fotky můžete pořídit např. v lese, na louce, v květinové zahradě nebo ve městě. Můžete také zvážit hledání míst, která vám poskytnou skvělé kontrasty se srstí vašeho pejska (pokud máte bílého pejska, hledejte barevnější místa - např. barevné budovy a květiny).

 

3. UNAVTE PEJSKA
Když váš pejsek uvidí, jak se připravujete na venčení, tak bude štěstím bez sebe a plný energie! Proto je perfektní dopřát svému pejskovi skvělou procházku nebo si pohrát, než půjdete ven na focení. Samozřejmě, že vy znáte svého pejska nejlépe, takže usoudíte sami, zda něco takového potřebuje. Pokud máte štěně nebo staršího pejska, zvažte délku fotografování, aby to nebylo příliš náročné.

Tortuga waterproof set by Diog 2

 

4. HRAČKY A PAMLSKY
Každý pejsek je jiný a my je za to milujeme! Někteří milují hračky a jiní zase pamlsky. To jsou důležité pomůcky, které vám ulehčí focení. Když váš pejsek krásně sedí a pózuje před kamerou, můžete mu ukázat hračku/pamlsky, aby se podívali do kamery! A samozřejmě je často odměňujte, aby si focení také užili! A pamatujte, buďte trpěliví a klidní.

 

5. PSÍ DOPLŇKY
Ujistěte se, že máte pro fotky ty nejlepší psí doplňky. Všichni se shodneme na tom, že pejsci vypadají roztomile, když mají na sobě něco nového. Může to být nový obojek nebo např. motýlek či šátek pro psy. Doplňky vyčistěte a nezapomeňte svého pejska vykartáčovat, aby byl krásně učesaný!

Diog waterproof collar 2

 

6. ÚPRAVA FOTKY
Fotky samozřejmě potřebují nějakou úpravu. Existuje mnoho různých aplikací, které vám pomohou fotky upravit. Mnoho z nich je zdarma, nebo můžete jednoduše použít ty, které již máte v telefonu. Pohrajte si s některými filtry a získejte dokonalou fotku, jakou byste chtěli mít!

Pokud uvažujete o tom, že se naučíte nějaké složitější programy pro retušování fotografií, mějte na paměti, že může chvíli trvat, než se vše naučíte.

A to nejdůležitější, BAVTE SE! Ujistěte se, že si se svým pejskem užijete každou minutu a vytvoříte skvělé vzpomínky.

Olive and Duchess waterproof set by Diog

Pokud byste chtěli pro své focení použít produkty Diog, můžete na našem e-shopu použít kód DIOG15 pro slevu 15% (pouze na nezlevněné produkty Diog). Navíc nám můžete poslat své fotky a my je s vaším souhlasem rádi zveřejníme na našich sociálních sítích! 🐾

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz